Doneer nu  

Uw donatie is voor ons een motivatie 🤍


Hoe werkt doneren?

U kunt hieronder een donatie doen, dit kan een willekeurig bedrag zijn die u eenmalig doneert of periodiek (bijvoorbeeld maandelijks). Wilt u de donatie liever overmaken? Dat is uiteraard ook mogelijk, u kunt onderstaande bankgegevens gebruiken. 

Overmaken kan naar: 

Stichting Ons Weeskind

Rekeningnummer: NL78 INGB 0006274516

BIC:  INGBNL2A

Omschrijving: Project 1 Weeskinderen / Zakaat 

Eenmalig doneren

Maandelijks doneren

Wilt u ons maandelijks helpen, dan kan dat middels het invullen van onderstaand formulier. U machtigt de Stichting om maandelijks een bedrag van uw rekeningnummer te incasseren (€5, €10, €50 ...).

Om in de primaire basisbehoeften (eten, onderwijs en zorg) te kunnen voorzien, hanteren we de volgende bedragen als ondersteuning van de voogd van het weeskind:

  • 1 weeskind € 50 per maand
  • 2 weeskinderen uit 1 gezin € 80 per maand

U kunt de machtiging stopzetten door een email te sturen naar info@onsweeskind.nl


Zakaat afdragen

U kunt ook uw Zakaat (islamitische belasting) afdragen aan onze Stichting. Het bedrag dat u moet afdragen is 2,5 % van uw vermogen dat u een jaar in bezit had. Voorbeeld: 

  • € 1000 een jaarlang in bezit = €25 Zakaat. 
  • €10000 een jaarlang in bezit = € 250 Zakaat geld . 

Bijzondere donaties 

Iedere donatie is bijzonder, echter zijn er donaties die eruit springen. Hanae is begonnen met armbandjes en daarna zijn een aantal kinderen die armbandjes hebben gemaakt en verkocht waarbij ze de gehele opbrengst gedoneerd hebben aan onze stichting.